Sista maj!

Tjo! Idag i skolan städade vi undan lite, övade till imorgon o. tog hem alla saker o.s.v. Efter skolan satte jag undan alla mina skol saker i en låda och plockade lite kläder :) Sen ca. 4 cykla jag och möta Mirelle. Cyklade till en strand här nära :) Simmade, hade picknick o. tjejsnackade ;) Har alltsomallt cyklat 14km idag, Duktigt Johanna! Och nu sitter jag här med sjuka knän, men vad gör man inte för lite kul ;)
 
Imorgon ska vi till avslutningskyrkan, sen saft o. bulle o. hem klockan 11 o. så får jag sommarlov!! ♥ Hem och packa min väska, åka på studentfest och sen fira sommarlovet! Som jag längtat, 10 veckor utan att behöva tänka på skolan. Sen efter sommatlovet blir det ny skola o. nya människor ^^
 
Kommer komma ett inlägg med bilder från staffetkarnevalen snart ;) 
En av de första bilderna jag tog.

Hotell frukost

Har nyss ätit frukost! Var riktigt gott. Ska strax gå till en kompis hotellrum ^^ Upodaterar mera sen!
:)

Staffetkarnevalen

tjo!! Sitter i min sköna hotell-säng^^ Har ett rikrigt fiint o. nice rum som jag delar med Mirre o. en till kaveri :) Har jäääääätte superduper fin utsikt från balkongen <3 Love it! Var nyss ut o. fotade flera bilder (kommer på bloggen) Har varit jätte roligt hittills, och resten av resan kommer också att vara rolig ;)



Stafett karnevalen!

Heej! Snabb bloggning ;) Ska strax hoppa i bädden! Kommer säkert mobilblogga, när det går. Eller är det bara jag som fått ett meddelande på blogg.se att man inte kan blogga från 00:00-07:00? Aija! kommer blogga närsomdå ;) Puss!
Tagga stafettkarnevalen ♥
Mitt söta monster maggie ♥
Telekvaliteé -.-

Packat o. klart

Heej! Nu har jag äntligen fått packa ner allt jag behöver (förhoppningsvis ;) Så är redo att sätta mig i bussen där halv 6 imorgonbitti. Och åka buss i ca. 6 timmar.. Inte det mest lockoande men det går ;) Kameran hänger med, bara jag skulle hitta linsskyddet. Vet inte var jag la de när jag fotade kläderna.. -.- Typisk mig! Men allt som inte är stulet hittas ;) hehe! 
 
Ska kanske hitta på något med Mirre ikväll :D Blir inte till så sent, ska upp ca. 04:00 imoron..
Hade bäst! :)

Shopping!

Haloj! För 1½ vecka sen bestälde jag hem lite grejer från H&M, och igår kom de^^ Och igår var jag o. A och köpte nya skor på HH till stafettkarnevalen. :) Detta fick jag hem!
Bikini överdel o. en underdel med samma mönster!
Riktigt neon-grön bikini överdel o. en vanlig svart underdel!
Beach bag
Klänning
Eyeliner
Tygskor (HH)
Ballerina (HH)
 
Tack så mkt! ♥
 
 
 

outfit



shorts:H&M / topp:Gina / halsband:Ninja(?)

peace armbandet:Kappahl / random kedja / nit armband Idk / Läder-boll armband Kappahl /

Ha en bra dag :)

Naturen ♥

 
|Foto: Johanna (Jag)  | Nikon D40 AD nikkor AF-S 18-55mm|
©Copyright!!!!©
 

Me, myself and I ♥

|Foto: Mirre | Nikon D40 AD nikkor AF-S 18-55mm|
©Copyright!!!!©
 
♥ Be proud of who you are! ♥

dagens outfit o. facelook

Tröja: GinaTricot | Short : HH (stylat om lite) | Bälte: Loppis | Väska : staffetkarnevalen |
Håret: Tofs | Smink: Lite mascara o. lepomada (stavas?) |
 
Nu ska jag åka till skolan! Ha en bra dag! ;)
 
Bildbomb kommer idag!

dagens outfit o. facelook -mobilblogg

Ombre nails ;)

 

Mirre

Har varit med Mirre hela kvällen, kom hem 9. Och då åt jag och läste bloggar.. Och nu ska jag strax hoppa i duschen^^ Sen blir det att se över läxorna och sen sova. Imorgon bär det av till V--- sportplan och öva till staffetkarnevalen nästa helg :) fuun! Hade bäst! ♥
Ps. Imorgon kommer en bild bomb från ikväll. Har haft photoshoot med Mirre :))
 
 

Söndag = spadag!

heej! Idag har jag varit ute och solat, varit en sväng till villan, gosat med Dumle, och spelat crocket^^ Händer inte så mkt på dagarna nu när solen är uppe heela långa dagen och man är ledig. Men imorgon är det ny vecka och jag ska sitta i skolan.. Så troligen hittar jag väll på något med Mirre när det är måndag :) 
Kom nyss ur duscchen har haft hårinpackning i håret. Sen så satte jag någon (skit) bra hår olja grejsimojs i håret och en ansiktsmask från H&M ^^ Nice avslutning på veckan ;) hehe! Ska öva lite på poks ännu, se över vad jag ska ha med till staffetkarnevalen nästa helg och om jag hinner plocka upp alla kläder från golvet :D haha! Men nu sak jag gå och tvätta bort ansiktsmasken! Hoppas ni haft en bra dag! 
 
Ps. Kommer upp en video på bloggen/yt ikväll ;)
 
 

Övar på finska prov!

Övar på prov just nu! Glömde boken i skolan så måste öva på datorn... :D haha! Men jag trodde vi hade provet förra måndagen så läste förra helgen ochså, så borde nog kunna lite iaf ;) haha! Måste läsa lite på rasterna imorgon ochså. Ha det bäst!

solen!! -mobilblogg

heej :)) Ligger på hoppmattan och solar^^ Dagens planer är kanske att åka till villan:)) eller hitta på något med nån kaveri. Ha en bra dag! :*

löragendennittondeifemtetvåtusentretton noll noll : tre tre

Idag har jag:
  • spelat crocket med Ica o. Jonas
  • Solat hemma
  • Varit till stranden och solat med Ikra o. Mirre
  • Tagit årets första dopp, eller.. Blev slängd vattnet..
  • gått, cyklat, suttit på hem med Mirre ^^
  • Spelat crocket med Anki
  • Gosat massa med gulle Dumle ♥
och nu ser jag på Eurovisions finalen^^ Heeeja Krista! :) Nu ska jag gå ut och hoppa med syrran :)) 
 
Blogg lusten är tbx nu så, bloggen kommer hållas uppdaterad nu (tror jag ;)

Bloggen står tom...

HAr inte haft tid med bloggen de senaste dagarna.. Men ska ta tag i det igen nu ;)
 
Mirre kommer strax hit. ska fota (?) Kanske filma lite, chilla, ska kanske vara ute, bönderna har börjat "sprid pissi" nu så det stinker verkligen xD haha! Men nu ska jag plocka upp lite i rummmet innan hon kommer ;) 

min morsdag

Heej! Idag har jag varit till min gammlamommo. Åt massa gott där ;) Sen gick vi ut och grejade lite i hennes trädgård och fixade lite o.s.v. Och jag och Emma åkte med hennes rullator, haha var jätte roligt! xD Sen så åkte jag hem med M o. M, vi stannade vid en pehmis-kiosk och köpte pehmis ♥ När jag kom hem stannade jag ute med Elin :) Sen sökte jag och Emma efter kattungarna. och nu har nyss bestält hem lite kläder till vårfesten och sommaren! Tack mamma!! ♥ Och nu ska jag läsa på historiaprov, har prov på onsdag.. Sen ska jag försöka ta natten tidigare än det blev förra veckan.. x) hehe! 
In the forest^^

Morsdag!

Glad morsdag mamma och alla andra mammor :)
 

Idag är det morsdag :) Jag ska fira den hos min gammlamommos. Ska fira mamma, mommo och gammlamommo :)) M o. M kommer efter mig ca. 1. Tar med kameran så det kommer kanske bilder, beror på om jag hinner fota ;D haha! 
 
Ni får ha en bra morsdag!! :)
random bild ;)
 

...

Idag i skola hade vi "städdag". Vi räfsade hela,halva skolgården :)
Jag och Emma var bara ute och hjälpa till i ca. 1 timme. Sen gick vi in och bygga ett buskstöd, nånting sånt... Gick ju jätte bra :D hahah!
 
Före musikklubben fick hela skolan glass :))
Spelade Skyfall på musikklubben. Ska spela den på vårfesten :) Slutade 2 och åkte hem.
 
Ska strax hoppa i duschen och välja kläder till ikväll. För ikväll är det disco, Igen^^ haha :D 
Ska möta upp Mirre halv 5 tiden, så ska vi fixa och tillsammans :D hihi!
 

Ledig imorgon^^

heej! Ikväll har jag varit med Mirre.
Var i skogen, hos hennes och ut och cyklade :)
Kom hem 10 tiden, och nu ska jag och Ica se film :))
Imorgon blir det Tropiclandia med de bästa! :)
Hade gött!

I. L.O.V.E. S.U.N!

Bild från i fredas
 
Åhh! Idag är det jätte soligt och fint! Har varit det sen jag vaknade imorse. Love it ♥ Och i skolan var vi ut på länk i solen, så skönt! Kändes forever along när Mirre är sjuk och jag sitter bredvid henne^^ Krya ♥  Kom hem från skolan halv 4. Fyra gick jag ut på balkongen och sola, sen gick jag till hoppmattan men de blåste :D Så jag gick tillbax till balkongen :) Nu har jag en paus och ska dricka något. Ska hämta ett stoooooort saft glas och sätta mig och se lite videos i solen ^^ haha! "Dagens plan" x) nej skoja ;) Puss!
 

öhh

 
tjo! Kom just hem från skolan :) Fick äntligen börja måla min "låda" på slöjden! Började i höstas... Dansade andra timmen :) Hade inget finska prov, hade skrivit in det till fel vecka, men jag har ju övat lite extra nu ;) hehe! Ikväll får jag veta i vilken klass ja hamnar i. skoj! Före ska jag och Mirre kanske hitta på något.
 
Har ni haft en bra dag?

Good morning!

Sitter och äter frukost nu :) Och sak snart åka till skolan. Hoppas på en lätt skol dag! Ikväll ska jag till Högstadiet igen, men idag får vi veta vilka klasser vi hamnar i :D Kuul! Men nu måste jag strax åka! Puss
 

Nikon

Min bloggar fått något fel, så om jag publicerar ett inlägg så sparas de i utkast. Och när jag loggar in nästa gång då kan man publisera det! Fattar inte vad det felar -.- Hoppas att det löser sig! 
 

Idag har ju jag och min klass varit till min framtida skola ;) höh! Det var nog helt okeey! Träffade Vickan och Bettan :D haha! Roligt! Sen åkte vi hem med buss :) Ska nog "trivas" där sen i augusti. Nu ska jag ta och läsa lite finska. Har prov imorgon :( Men de ska nog gå ;) Positiv! hehe! Puss!
Nikon ♥

skulle kommit igårkväll!

Har fixat lite med designen sen vi kom hem. Började igår men blev inte så nöjd så jag "funderade" över natten ;) haha! Nu är jag gansak nöjd, men headern är lite rolig. Men den är ju fin/bra på sitt sätt så de får duga :) Kommenter gärna vad ni tycker :) Inga läxor till imorgon. Vara jogging kläder med. För min klass åker till Högstadie på besök imorgon! Spännande! Hoppas på det bästa :D hehe! Nejmen, de ska nog gå bra ^.^

Min helg!

I fredas var jag på disco med Mirelle, Emma, Anna-Bell och några andra :) Var helt okey.. Sen gick Anna-Bell och jag till ABC, köpte lite gått till kvällen^^ När vi kom hem laddade vi ner Mama. Den var riktigt läskig men ändå jätte bra ;) hehe! Skrattade och hade roligt! Somnade runt 2 tiden. 
 
Vaknade 10, chilla till halv 11 tiden när vi tittade Mama igen. Bättre andra gången, eller fattade mera ;) Annso åkte hem 2 tiden :) Vi skulle se paranormal activity 4 men hann inte, såg den med syrran och hennes kompis istället. Haha! Sen kom Ica och Jonas hit :) Så såg jag och Ica på The Fall (?) Fattade inte så mycket av den men Ica förklarade C: På kvällen åt vi tortilla och hade bastu kväll. Mysit! Tog natten ca.1. 
 
Hade sov morgon idag så sov till 12! Sköööönt! Sen dess har jag bara chillat, som en söndag ska vara ;) Senare ikväll blir det kanske att åka en sväng till Vasa. C u later!
 

Ready for disco!

Heej! Nu har jag gjort mig klar till disco ska bara fixa lite till och sen vänta :)) Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge ;) hehe!Sen kommer Anna-Bell hit och sover över! Wopwop! Nejmen nu sak jag äta :) Puss!

Disco ikäll!

Heej! Det är disco ikcäll och jag ska dit. Håller på fixa mig nu och ska snart åka till pappa :) Bloggar mera sen :) Puss!
Golla! ^^

-

Varit en chill dag idag. Var till tandläkaren 2 första timmarna med Mirre^^ Sen var vi på länk, engelska, musik och slut för dagen! Slutade alltså 2 :) Så bestämde jag och Emmas oss att åka på Junior :D Hahah! Lite missförstånd med annars bra ;) Och nu har jag städat rummet och ska gå och hjälpa mamma med maten :) 
 
 
 
Inlägg som skulle kommit igår! -.-

pic

|Foto:Johanna (Jag) | Nikon D40 AD nikkor AF-S 18-55mm|
©Copyright!!!!©

Johanna som clown Vappen 2013

Såhär såg jag ut på vappen (Maskerad i skolan i tisdas ;)

sommarbilder 27.4 -13

!
Modell: Mirelle | Foto: Johanna (jag) | Sommar |

YOLO! ♥

Har varit seg bloggning senaste dagarna. Min ursäkt är att jag har levt livet^^ YOLO! ;) Men tänkte snabbt berätta :)
 
På lörda kväll åkte jag till Mirres och sova över :) Vi var en sväng till ABC och åt. När vi kom hem åkte vi på kvällsfotografering^^ Och sen såg vi film, pratade och sen somna vi ca.2.
Vakna de 9 på sönda.  Och sen så gick vi ut på en lite morgonfotografering. Sen gick vi ut på hoppmattan och sola, med det blev för kallt.. Så vi gick till verandan och sola :)) Låg där tills mamma kom efter mig. När jag kom hem var jag ute och hjälpa mamma och lekte lite med Elin :) På kvällen chilla jag^^
Var i skolan på månda, efter skolan åkte jag till HH. Skulle se om de hade några maskerad saker :D Gick ut och fota när vi kom hem :)) och läxorna..
Hade maskerad i skolan på tisda. Jag var clown^^ När jag kom hem gick jag i duschen och fixa mig snabbt så åkte vi till några bekanta :) Var riktigt roligt där :) När vi kom hem somnade jag..
Vaknade 10 tiden idag^^  Fick en ideé om att styla ett par gammla shorts. Sen var jag och E ute och hade balong krig x) Sen åkte vi till Hällnes på en bollaglass :) yami! Nu har jag just sett över läxorna så kvällen är fri :)
Några bilder från lördagen :)) 
Kommer flera bilder senare ;))

RSS 2.0