Besök

Nu har jag Mirelle på besök eller hon ska sova över här inatt^^ Vet inte vad vi ska göra.. Så jag bara chillar och M är på sin Ipad.. :) Snart kommer mamma så får jag ge E sin present^^ :) Gullit! 
 
Sjuukt varmt i mitt rum just nu! Sitter framför fläckten, haha! Ska kanske gå ut, kanske fara till f.d skolan? ;)
 
Om ni vet någon bra flm får ni gärna kommentera :)
 
Har en bild på Mirelle men om jag sätter upp den får jag något värre tillbax, så bäst att inte sätta upp den ;)
 

Grattis världens bästa lillasyster ♥

Idag blir du hela 2 år!
Minns när du inte änns kunde gå,prata,skratta.
Nu är det de ända du gör nästan!
Älskar dej otroligt mycket! ♥
 
Puss på dej! ♥
 
 

sista juli

Var med Mirelle hela dan igår, sen blev det sleepover också^^ men bloggar mera hemma :)
Ha en.bra dag!!


höhö

we♥it!

Pretty Little Liars | via Tumblr - inspiring picture on Favim.comGlamour, Glitter, & Gold | via TumblrGlamour, Glitter, & Gold | via TumblrhairGlamour, Glitter, & Gold | via Tumblr#FashionUntitledCute 3D Cartoon Blue Elephant Silicone Case Skin Cover for iPhone 4/4S - iPhone 4/4S Cases#Fashionstarbucks | Tumblr

villan

Ska strax åka till villan. så har lackat naglarna o. packade nyss. Tror jag ska ta ett dopp när jag kommer till villan har så varmt! hehe! Men vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, höh! 
 
 
 
 
 

tibax

Heej! Nu är jag tibax, kommer inte skriva någon ursäkt för jag har ett liv att leva! ;) Men under tiden jag inte bloggat har jag, varit till Nabben på pizza, kört runt lite med buicken^^ Chillat, solat, fotat, varit med familjen, tittat PLL, simmat m.m :) Men nu kommer jag börja med blogga som vanligt. 
 
ni får gärna kommentera vad jag kan göra för inlägg :))
 

---> Vasa/Malax

Hej! Har nyss fixat mig, till idag.
Ska kanske och se på veterantraktoer sen om vi hinner shoppa ^^
Ska köpa presnt till min storebror
och ikväll kanske och äta till Nabben :) Yami!
Lite osäker på klädvalet (höhö) så ska söka fram något annat nu ;)
Har i löshåret idag! Men i flätor..
 
 
 
 

Grattis på födelsedagen Alexander!

Idag e ingen vanlig da för idag Alexander's födelseda, hurra hurra hurra!
Idag fyller min bror 17 år! Grattis Grattis!! Hoppas du får en bra födelse dag! ♥
 
 

.

Har städat rummet nu. Ska bara plocka bort lite saker jag inte använder.. Sen någon dag ska jag ta bort mina 2 hyllor o. köpa en till klädstång^^ Intressant inlägg... 
Vill ha sol imorgon!
 

Torsdag!

26 dagar till skolan börjar :o
 
Tjo! Vakna väldigt sent idag! Måste börja svänga om dygnet nu! Annars kommer jag inte komma mig upp till skolan... Och snart ska jag till stan och shoppa nya skolgrejer som pennor, sudd, väska, häften m.m. Kuul! Typ  det roligaste med att skolan börjar ;) haha! 
 
Idag ska jag iallafall köpte present till min bror (Om jag hinner idag) Kanske städa garderoben. Får se! 
 

Allsång i Åminne

Hej! Var ju på Allsång till Åminne ikväll,
med Mirre, hennes mamma o. hennes mommo^^
Var nog riktigt nice.
Vår gammla rektor bla.a sjöng uppe på scenen (stavas?)
Åkte in på ABC på mat på hem vägen.
Kom hem 11 tiden och har packeterat in 1/2 paket^^
Nu ska jag bara chilla och sen ta natten.
 

17.7.13

Inatt sov Mirre hos mig. Vi bakade, titta film, sov, prata, var ut o. fotograferade m.m. Somna 3 tiden och jag vakna halv 10 men mirre vakna senare ;) Så åt vi mat, For till henne och packa, åkte till villan, sola, fota, sola mer. Har nyss varit i duschen och fixat mig, åker snart till någon sommar grej, dom sjunger o. spelar o. ja.. Inte vet jag x) Heheh! Åker ditt med Mirre o. hennes mamma :) Kommer kanske mobilblogg^^ Aija ska gå o. laga något att äta snabbt nu så höörs vi :)
 

nails



Lackade nyss naglarna. Blev riktigt nice, enligt mig! senare idag ska jag kanske ha hemma spa med Mirre om hon kommer hit :) annars själv ;) aija bloggar mera sen? :)

Fashion

Untitledxox | via Tumblr.JPGfashion mint, fashion, style, girl, beautiful - inspiring picture on Favim.com☮✿★ Girl ✝☯★☮
:)bootslovelyskittles | via TumblrFotoblog opisynafbl w Photoblog.pl
we♥it
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

varifrån kom vädret? :o







shit vilket vädet! mittiallt ösregnar det :o hoppas iaf det inte börjar åska, eller gör det redan? hör inte skillnad om det blåser eller åskar.. :/ höhö

summer ♥

Pink it´s my new obsessionWith you in the summer:$beach on Tumblrsea | TumblrPara para paradiseeee!sea | TumblrMy aD.Orable blog (^w^)beach on Tumblrbeach | Tumblr| SummerPinterestAccessorize / Peace sign/major arm parties all around!
we♥it

Me, myself and I ♥

 
 
 
 
 
 
 
 

slö dag!

Hej! Har nyss varit ut och fotat lite bilder på mej! Så de kommer strax upp på bloggen ska bara redigera ;) Annars har jag bara sett film o. ätit mat idag :) Om någon inte har något att göra idag, call me! 
It's rainy , so what ?
be happy!

Johanna wants

 
Want it! Hoppas att jag kommer mig till stan snart iaf! hehe! 

min helg!

Tjo! Har varit på villan sen i fredas! Var inte det bästa vädret men ändå mysigt ;) på lördag fiska jag, fota, hjälpte till med veden till bastun, basta o. simma o. på kvällen fick vi besök av A&K :) Prata och myste! Och idag fiska jag o. syrran aborrar med ärtsoppa^^ höhö! Kom hem halv 5 tiden? Åkte efter min bror, lackat naglarna o. varit med Mirelle :) Mina naglar (högra handen) blev förstörda när jag satt klättra i trädet.. :( Hon kom hit en stund efter så cykla jag hem en bit med henne :) Nu skypar vi och bara töntar oss ♥ Men lite bilder från helgen! (oredigerade)
en svanfamilj kom simmande förbi^^ sööta! Kom också en ankfamilj, eller en mamma o. 14 ungar :o
spela kort med syrran och Dumle.
"Fiin väädri" kom först till kvällen..
 
 

Ny design!

Nu har jag fixat en ny design! Och jag gillar den jätte mycket! Dock lite osäker på bakgrundsfärgen.. Kommentera gärna vad ni tycker jag ska ha för färg som bakgrund :)
 
 

Schwarzkopf Osis Refresh Dust 300ml

Schwarzkopf Osis torr-schampo

Ett torr-schampo som ger bra volym, doftar gott och fräschar upp håret! Torrschampo används bland annat när man inte vill, hinner eller orkar tvätta sitt hår. Jag använder mitt för att fräscha upp håret mellan shamponeringarna. Man behöver inte alls använda mkt på ett ställe så känns ändå håret mkt fräschare o.  Men om man sprutar för nära kan det bli en vit/grå fläck, inte så snyggt men om man sprutar med lagom avstånd syns det inte!
 
Torrschampo passar till alla personer. Och jag rekomenderar absolut detta torrschampot, det är såå värt pengarna! 
 
Jag köpte mitt hos min frisör för 14€. Kan också beställas från nätet.
 
 
 
 

Ny "grej" på bloggen!

Tänkte nu säga vad den nya grejen på bloggen är!
 
Jag kommer att tipsa om prudukter (smink,hår,parfym o.s.v.) ca. 2 ggr i veckan :) Kommer var allt från smink till deo. Om ni vill får ni kommentera något ni tkr är bra kanske jag tipsar det :)) Allt jag tipsar om är min åsikt, ni behöver inte tycka som jag.. Men hoppas ni får lite tips på saker ni kan köpa :)
 
Kommer komma upp första "tipset" ikväll :) Så håll koll ;)
 

Sleepover

hej! Inatt sov Morris hos mig. Vi titta Spider-man 2^^ Sen prata vi lite och titta videos på yt. Somna ca. halv 2. Jag vaknade 10 imorse, somna om och vakna halv 11. M sov vidare, höhö! ;) 12 tiden gick vi ut och sola, lacka naglarna och bara chilla. Sen packa vi och åt mat så skjuts mamma hem M och mej o. E till papi^^ Nu ska jag strax packa upp sakerna, städa lite och packa väskan till villan. Sköönt att kunna blogga frå ndatorn ;) hehe! 
Old pic!
 

Vädret idag..

Åhh, vädret idag är sjukt fint. Solen skiner, inga moln o. liite blåst!Så ska vara ute så mkt jag hinner idg ;) Annars är dagens planer är att vara med Victoria o. Mathilda, spela o. kanske stranden^^ Nu ska jag gå ut o. äta frukost sen träffar jag väll V o. M :) C U


länge sen!!

Tjo! Länge sen jag blogga nu, blev en "inte planerad" bloggpaus. Men jag har gjort massa kul!! Varit på läger i 4 dagar, varit på Sean Banan konsert, simmat, solat, varit på villan, fotat, shoppat lite o. varit med vänner:) Och så har det hänt en hemsk sak :'( så lite blandat sen jag blogga sist... Datorn startar inte just nu så kommer troligen blogga lite från mobilen (som nu) eller stora datorn, men då kommer det inga bilder... så får se :) sen har jag kommit på en liten grej jag ska ha på bloggen! Börjar nästa vecka så jag hinner fixa o. så :)) Men jag avslöjar det ihelg :)


stranden ---->

Heej! Ska strax åka till stranden med Emma :) Sen åker jag dit och sover över^^ :) Bloggar säkert från mobilen och jag har tid ;) höhö! Måste gå och packa i simkläder :o haha! Puss!
insta bild 
 

Bakat!

Heej! Har nyss bakat kladdkaka^^ Var länge sen! Väntar på att ta ut den ur ugnen nu och funderar på att åka på en  "strandfest", hope so! ^^ Annars har jag bara chillat och spelat sims idag. hur kul som helst x) Aija, nu ska jag gå och fixa till lite i rummet. Börja flytta om lite och fixa sminkhörnan m.m igår^^ hehe!
all the sweet prettiness | via TumblrChocolate Cake :) | via Facebook
Bilder från we♥it!

Picknick ft. Morris^^

Heej! 
Ikväll har jag varit på picknick med M.
Var riktigt skoj, hade lite damp,skratt attacker o. damp igen ;)
haha!
Satt på en sten och så kom en baaaauta spindel krypande,
Morris mosa den och så kom det massa massa små bebis spindlar :S
Typ dog, vad äckligt! 
Hoppas iaf att det inte blir regn imorgon ;)
Sen cykla vi till skolan och bara chilla och åkte hem ca.12.
Nu har jag gjort mej klar för natten,
men före blir det att se någon film eller något med syster :)
måste bara! Så gullig ^^
Inte min bild!
 

-

Sorry, min bloggning har inte varit på topp. Men ska förbättra mig nu :) (Men kommer inte blogga Torsdag-Söndag, om jag inte bloggar med mobilen eller gör inställda. Jag åker på läger de dagarna.)
 
Igår var jag med Mirres. Vaknade kvart före 2 o. gjorde inte så mkt.. Åt mat o. chilla på verandan typ^^ Mamma kom efter mig ca. halv 4. När jag kom hem städa jag rummet och börja planera vad jag ska ha med mig på lägret..
Vaknade 12 tiden idag men jag låg kvar i sängen och titta lite på yt. Sen packa jag, och sorterade lite kläder m.m. Och nu har jag ätit och ska väll snart börja åka till pappa :)) Men hörs!
 
Inga bilde rpå denna dator tyvär! :(

RSS 2.0