mobilblogg

Sitter och solar i fiin vädri med Mirelle nu! Vill ju ha lite färg till sommaren^^ Ha en bra
dag!




-

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om mera! Så ni får jätte gärna kommentera vad ni vill se mer av ;)

tussilago

Idag när jag "solade" märkte jag dessa små gula gullia tussilagon på gården^^
 
Heej! Har haft en roligt dag på Norrvalla. Spelade 6 matchar + jag och C spelade mot personalen ^^ Gick helt ok, men det skulle kunna gå bättre.. Mina knän är halv döda, och det är jag med. Heelt blåa ben och armar ;O 
 
Efter skolan har jag hunnit duscha, fotografera, "sola" ;) sova i 2h. haha! och äta Och nu ska jag gå och läsa på engelska och vila mig!
 

Ny design på G!

Lelles bild ;)
 
Heej! Har fixat lite på designen sen jag kom från amigo! Är inte riktigt nöjd men fortsätter imorgon :) Ska gå och sova nu, har en lång dag full med innebandy spelande. Kommer blir kul! Men måste årka också ;) haha! Gonatt!
 

smile

Heej! Hann inte blogga efter skolan. Jag städade rummet. Och sen frågade jag pappa om han skulle till stan, och det skulle han, så jag och Morris satt på med han dit :) Gick runt i GW gallerian och köpte några småsaker^^ Så kom pappa efter oss så åkte vi via Sale och sen hem :) Och nu har jag städat heela huset :) Ska strax gå på länk (kanske) och sen läsa lite på geometri. (?) Tror det var de vi hade i läxa. x) Hoppas ni har haft en bra dag :) Jag har haft superdupermega skoj med Morris ♥
 

random pics

hahaha random bilder.. xD

Tack bästa papi! ♥

Var ju till Stan igår. Blev bara att springa in snabbt till GW gallerian. Köpte en läderjacka. Och jag älskar den!! ♥ 
Tack bästa pappa! ♥ Due bäst!
Läderjacka|Vero Moda| 59.90€ |

mobilblogg

Heej!! Idag har jag varit på picknick med Mirre gullungen, hoppat och solat på hoppmattan^^ Och har nyss varit och simmat och nu är vi på väg hem :) När jag kommer hem ska jag göra ett o'boy glas och skika några bilder (?) Så hinner inte blogga mera ikväll... Så gonatt i förväg ;)

hemma från stan!

Tjenixen! Kom just hem från stan. Hittade vad jag sökte (Kommer bild sen) Hittade massa jag skulle ha velat ha, men det får blir en annan gång ;) Nu ska jag kasta i mig lite mat och sen möta upp Mirre :)
 

dagens outfit -mobilblogg







jeansleggings - ginatricot | topp - H&M | tröja - syrrans

Ska snart åka iväg till stan med systeryster och sen shoppa :)) Hoppas jag hittar det jag ska ha. Solit väder idag också, kanske går ut och fotograferar när jag kommer hem.
Puss, ha en bra dag!! :)

photoshoot

Heej! Kom hem från skolan typ halv 2. Och ska strax möta Morris. Vi sak ha en photoshoot tillsammans ;) Bloggar mera sen ;)
 

skola, på en lördag

gammal goding ;)
god morgon!  Idag är jag uppe med tuppen. För något före 10 ska jag börja åka mot skolan. Har sopppdag o. loppis idag. Dom som vill får komma och äta och pengarna vi får in går till stafettkarnevalen^^ Så mitt arbete/pass är från 10-13. sen är jag ledig! Det var 50% chans att jag skulle ha arbetat från 13-16. De är ju mitt på dagen! Man hinner ju med inget då! Men jag fick förmiddagspasset^^ Happyface! 
 
Random fakta: Igår kväll innan jag gick och sova så lackade jag mina naglar, sen så trodde jag att det var heeelt torrt men icke sa nicke! Så ena naglen är riktigt skrot! Men det är nice på något vis så årkar inte göra om ;) haha!
 
Jag har glömt min externhårdisk (stavning????) så det kommer inga bilder före jag fått den tillbax. Därför får ni en arkiv bild ;) hah!

blåa byxor

som sagt, random bider blir det x) höhö!

Heej! Nu har jag gjort mig färdig för natten. Ska bara ta fram kläderna för imorgon så hoppar jag ner i sängen. Får sov morgon imorgon. Behövs. Behöver inte vakna 7 behöver inte gå till taxin tidigt (vilket jag annras måste, istället) får jag sova till kvart före 8 och åka till skolan ca. halv 9. Livet ;D hahah! Nejmen, nu ska jag välja kläder sen blir det att sussa :) Sov gott!
 

Wasa teater imoron ^^

Sry! Har typ bild brist så det blir några randoma bilder bara :(
 
Tjaba luba!! (random) Skolan idag var ganska.. konstig, på mågot sätt. Började inte riktigt bäst häller... Under gungorna i skolan är det värsta sjöar x) Och jag hade gummistävlar (som tur e) och när jag skulle stanna så föll min stövel typ av,så den åkte ner i vattnet så de skvätte vatten upp på mig. Så mina byxor blev dyblöta :S Så måste låna ett par byxor i stl 40/42. Men mina byxor hann torka innan vi hade första lektionen! wopwop!
Sista timmen hade vi slöjd. Nästa gång får jag måla^^ Happyface! C:  Och när jag kom hem så baka jag mockrutor. Dom blev heelt okey, brukar annars bränna dom :/ Men inte idag! :) Sen så var jag ute med Elin och mamma :) Sen gjorde jag pärlplattor, gjorde 5 nya idag ;) Men en gick sönder :( Har inga läxor till imorgon och får kanske sovmorgon. Sköönt! Ska på Wasa teater med skolan. Ska se "Pojken och stjärnan" Om jag minns rätt? höhö! 
 

dagen efter söndag och före tisdag

Heej! Kom hem från skolan 20 över 4 (?) Och då skulle mamma börja med maten så passade Elin och Tim :) Läse en bok med dem, hihi! Gullit ^^  
Ikväll åker jag på gym med Morris, sen och simma ;) Kiuuul!! Fast före ska jag (kanske) och köpa plastfickor och Pärlor ^^ Ska kanske göra någon figur nu, men vet inte vilken. Kanske svamp bob? xD hahah! Får se... 
Hm.. Känns lite som en blogg om träd, om man tänker på bilderna i de senaste inläggen... 

Rubrik

Heej! Idag är det måndag (För er som inte visste ;) Jag har skoldag ffrån 09.00-15:00. En ganska jobbig dag idag. Det bästa idag är nog slöjd och gymnastik! Innebandy på gymnastiken ♥ haha! Men nu ska jag gå och söka efter strumpor x) hehe! Bloggar mera när jag kommer hem :)
från igår ;))

Skola i morgon

Heej! Ikväll har jag gjort pärlplattor eller "nabipälor". Var jätte länga sen sist, och det var lika roligt som jag minns det. haha! Gjort 5 st. Blev riktigt nöjd ^^ Fast den som det var en som var JH, och den var jätte svag så den tänkte braka :O Men den gjorde inte det. Har tejpat upp dom på min garderob,ska typ samla på dom där ;) ahaha :D Nu ska jag skriv hissa läxan och sedan vänta på bonde söker fru. Hoppas ni haft en rolig dag! 
Bild från idag.

hinna-med-mycket-dag idag

Heej! :)  Idag är en hinna-med-mycket-dag. Har hunnit med väldigt mycket sen jag vaknade. Jag har hunnit mysa och busa med Elin, Städa heela mitt rum och flytta om, svara på frågestunden i 2 delar, se lite pll, riva ut sidor ur tidningar, sortera sidorna, börja med läxorna men jag kom inte ihåg vad vi skulle skriva i hissa -.- söka efter en ny jacka . Och nu just sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och fotografera i fin vädret efter maten :) Jag väntar och ser om Emma kommer med ut och fota mig ;) haha! Nu ska jag sätta mig i min fatboy och läsa ;) höhö!
 

Svaren på frågestunden! Del 2

Elin

hur ser din drömkille ut? 
när går du och lägger dig på kvällarna? 
:D

Kortlång ljusbrunt hår, bruna ögon, lång, snygg klädsmak ;) Söt, snäll och rolig :D
Beror lite på... Från 10-11 typ.
 

Matilda

1. Vad brukar du kolla på (på tv:n)? 
2. Hur gammal är du? 
3. När fyller du år? 
4. One Direction/Justin Bieber? 
5. Vem är din favorit artist? 
6. Godis/Chips 
7. Converse/Vans? 
8. Favorit färg? 
9. Vilka bloggar gillar/följer du? 
10. Vad heter ditt minsta syskon? 

Kan många svar men i alla fall! :)

1.Topmodel sverige, tonårsbossen, Bonde söker fru ;) American next topmodel, How I meet your mother, Disney Channel bl.a

2. Jag fyller 13 i oktober :)

3./ oktober 2000 ;)

4.Justin Bieber ♥♥

5.Justin Bieber ♥

6.Hmm.. Både och men mäst chips ;)

7.Converse ♥

8. Gillar alla på sitt sätt men lila, svart, vit, grå och ljusljusljus blå ;)

9.Misslisibell.se Nellieberntsson.se Mirellesphoto.blogg.se Kissies.se Dejanapasic.blogg.se Icaoffinland.wordpress.com och mååååååånga fler!!

10. Tim :)

 

Emma 
När hade du sist ett förhållande? ;) 
I Oktober.November 2012
 
Sötis

- Vrf. är du så söt? 
- Vem är dina bästisar? 
- Tycker du om någon? 

Född såhär ;D 
Emma. Mirelle, Ikra, Anna.Bell och måååånga fler ;)
Inte just nu

Svaren på frågestunden! Del 1

Anonym
När fyller du år ?? Hur gammla är alla dina syskon?? När stiger du upp på morgonen??
7 oktober 2000.   21, 16, 16, 10, 9, 1½, 8 mån. (alla är inte "hel syskon")                                                     07:00 / 07:30 eller 08:00.
 
Anonym
Vem är din bästis ?
Emma, Mirelle , Ikra , Anna.Bell och många flera ;)
 
Anonym
Vilken är din favorit färg ???
Hm.. Gillar alla på sitt sätt men lila, svart, vit, grå och ljusljusljus blå ;)
 

Mirelle 

1. Ditt dröm jobb? 
2. Varför är du så söt? 
3. Vem kramade du sist? 
4. Är det någon speciel person du gillar? 
5. Har du någon brev vän? 
6.Vilka sidor brukar du vara inne på när du är på datorn? 
7.Vilka bloggar följer du? ;)

1. Frisör, makeup artist, designer bl.a  

2. Haha! Blev född så ;)

3. Emma ;)

4. Nej, inte just nu.

5. Har haft men det är typ paus? :D

6. Fb (-.-) Blogg.se, youtube, bloggar, spel sidor ^^

7.Misslisibell.se Nellieberntsson.se Mirellesphoto.blogg.se Kissies.se Dejanapasic.blogg.se Icaoffinland.wordpress.com och mååååååånga fler!! 

 

Del 2 kommer senare idag :)

 

 
 

godmorgon -mobilblogg

good morning!! Vaknade för typ 1 timme sen, ligger bara kvar i min sköna säng och läser gammla Julia och Glitter tidningar, myser med Elin och har mysbelysning ^^ Som en söndag ska va? ;) Haha :D Andra planer för dagen vet jag inte. Iaf göra läxor och fara ut med några affischer i byn. puss!


bild från igår, instabild ;)

Tack mamma!! ♥

Kom hit till mammas ikväll :) Och då väntade tre paket på sängen^^ Tack så himla mycket mamma! ♥♥
USA converse ♥
Ett par coola jenas ^^
En stor och praktisk necessär (stavas?)
 
Vet inte varifrån det kommer. Men jag är sjukt nöjd :)

Stan!

Heej :) Har varit till stan idag med Emma :) Så här kommer en haul ;) hahah!
 
hahah x)

Frågestund

Tänkte ha frågestund ;)
 
Liten bild :S
Avslutas på söndag, så fråga på nu :)

Jag har en hemlighet som ingen annan vet!

Heej! Nu har vi fixat en hemlis! Vill ni veta vad klicka här!! mohahahha! :D 
 
Vet inte vad jag ska göra ikväll. Åker troligen till mammas :) Isf ska jag busa med E o. T ♥ haha! Nu ska jag och Mirre hitta på något ;) Puss!
 

0 insperation

Har igen insperation att blogga. Men ska försöka :))
 
Idag har jag varit och bowlat med Mirelle :) Gått hitochdit från 2 butiker kanske 5 gånger x) Och skarattat som en galning! Love u! Imorgon är det fredag ♥ Åker till mammas :) Får jag öppna mitt paket^^ hahha! Nu ska jag börja göra mig till natten :) Puss!
 
Sry för bilderna men blogg.se har haft något fel så det går inte att ladda upp bilder o.O Vet inte vad det felar? Men sätter upp de så fort det går :)

photoshoot med Emma 26.3

|Foto: Emma o. jag (Johanna) | Nikon D40 + AD-S nikkor AF 18-55mm|
Var 2 veckor sen, men so what? ;)

Have fun!

Heej!  :) Min dag har varit chill. Pll, provläsning, och insperations sökande ;) hahah! Nu ska jag gå och fotografera lite sen lite mera provläsning ;) hahah! Sry för dålig bloggning men har inte tid :(
 
BTW: Kommer massa bilder ikväll (troligen) från photoshooten med Emma ♥

-

min helg kort! ;)
 
Fredag
Var i skolan från 09:00 till 13:00. Sen hjälpte jag till att servera kaffe och korv ^^ Var med Ica och var till butiken. Tittadde PLL nästan hela kvällen ♥
 
Lördag
Minns inte vad jag gjorde på dagen x) på kvällen fick vi besök. Och så såg jag PLL o. ritade ♥
 
Söndag
Var efter syrran till en villa. Tittat PLL (beroende) varit på länk. Gjort läxorna.
 
De var min helg kort, Har inga bilder för min kamera var vi mammas. Nu ska jag se på ponnyakuten och ta natten tidigt idag så jag årkar hela veckan^^ 

mobilblogg

 Heeeej :) kom just hem från skolan :) hjälper pappa med en grej. Har inget att säga ville bara blogga nu när jag "lånar" min brors telefon :D Hhahahha!!! Ska ge tbx den nu ;))

runing

Hejsan! Dagen har gått sjukt snabbt. Det har veckan också, men det beror väll på att jag började skolan först på tisdag ;) På musikklubb idag så spela vi 2 låtar. (dåligt minne, minns inte vad de heter...) Och jag ska/håller på att lära mig ett solo, typ. Lite klurigt men det ska nog gå ;) Har inga läxor till imorgon så ska ut på långlänk ikväll ^^
C47814909c2a11e2a73822000aaa08a0_7_large

Läxan

Nu har jag jyst fixat läxan. Hade att söka något på datorn men internet funkade inte tidigare idag. 
Var på gym med Mirre ikväll :) Kul! :D Simmade också^^ Oj! Var klockan redan 20 före 11.
Måste krypa till kojs nu :) hihi! Natinati ♥
 
Sry för tråkiga inlägg! :(

----> gymmet

Ingen Amigo idag så drar iväg till gymmet med Mirre! :) Bloggar mera senare ;)

andraapriltvåtusentretton

Min bloggning är inte den bästa men jag ska försöka att blogga mer än 1gång/dag :) Hoppas det håller ;)
Jag har typ hela dagen trott att det har varit måndag -.- Så ja, min dag har varit lite fel? :D hahah
Nåja, jag hade då vanliga timmar i skolan :) Det var helt chill. Spelade fotboll med tjejerna på rasterna :) Och så kom jag hem 15:40 (?) Seriöst! Satt i taxin i ca. 40 minuter! + att jag satt "baklänges" med ryggen framåt (typ) :D Såå..
Efter skolan har jag busat med Elin♥ ätit mat, varit till butiken, vart på datorn, varit ut på en 3km länk och kom just ur duchen och nu sitter jag och äter äppel! Yami♥ Är beroende av äppel just nu! xD
Men nu ska jag gå och se på äntligen hemma, I think! :) hihi!
I love it! ♥

RSS 2.0